[slider] [slide]http://icetech.hu/wp-content/uploads/2012/07/dekor580x388.jpg[/fusion_slide] [slide]http://icetech.hu/wp-content/uploads/2012/07/dekor2-580×388.jpg[/fusion_slide] [slide]http://icetech.hu/wp-content/uploads/2012/07/dekor3-580×388.jpg[/fusion_slide] [/fusion_slider]

Üdvözli Önt a Majláth-Gáz Kft

A Majláth-Gáz Kft. a 90-es évek elejétől a magyarországi földgázellátó hálózatok kiépítésében végzi fő tevékenységét. Közel 300 km közép- és kisnyomású földgázelosztó vezeték és a hozzájuk tartozó fogadóállomások rendszerbeállítása mellett, belterületi csatornázási és csapadékvíz elvezetési feladatokat oldunk meg. A TIGÁZ Zrt. (Eni Csoport) szolgáltatási területén vállalkozásunk végez hálózatfejlesztési feladatokat.Vállalkozásunk tevékenységi körét kibővítve, a dán IceTech A/S magyarországi kizárólagos és teljes körű disztribútora az elkövetkező időszakban. A szárazjégszórással kapcsolatban vállalkozásunk komplett alkalmazási megoldásokat kínál leendő partnerei számára, a gépértékesítés, gépbérlés és teljesen automatizált rendszerek installációját valamint az ehhez tartozó szerviz ellátást. A folyamatos fejlesztés, széles körű alkalmazási területek, kontinenseken átnyúló értékesítési és alkalmazástechnikai tapasztalatok járulnak hozzá az IceTech szárazjégszóró berendezések nemzetközi sikereihez.
Az ipari felhasználók számára biztosított alkalmazásaink jelentősen hozzájárulnak leendő partnereink termelékenységi mutatóinak javításához és nagyfokú higiéniai tisztaságot eredményez vegyszerek hozzáadása nélkül.
A szárazjégszórás alkalmazása nagyban hozzájárul a költséghatékonyabb és jelentős állásidő megtakarításhoz.

Tudjon meg többet cégünkről

[accordian]

Célunk, hogy a hazai szárazjég-tisztítási piac sikeres kisvállalkozásaként működve hozzájáruljunk a partnereink sikereihez. Kiemelt feladatunknak tekintjük, a biztonságos, precíz, alapos munkavégzést. Cégünk megfelel minden olyan követelménynek, amely biztosítja az ipari szereplők, számára a biztonságos termelést. Elsődleges célunk, hogy ne csupán egyszeri beszállítója, hanem hosszú távú, megbízható szolgáltatója legyünk partnereinknek. Az Icetech csapata üdvözli Önt és reméli, hogy szolgáltatásainkkal segítségére lehetünk felmerült tisztítási problémáinak megoldásában. Cégünk folyamatos fejlesztést folytat a szárazjeges tisztítási területeken a mind újabb és modernebb technológiák bevezetése érdekében.

IceTech szárazjég- szóró berendezések teljeskörű értékesítése és szervizelése
Automata IceTech szárazjég-szóró rendszerek forgalmazása és telepítése
Icetech szárazjéggyártók berendezések forgalmazása és szervizelése
Szuper hidrofób bevonatok forgalmazása
Nanotechnológiás bevonatolás
RPR indukciós technológiával történő bevonat eltávolítás
Az általunk értékesített berendezésekhez garanciaidőn belül és túl biztosítjuk az alkatrészellátást, a szervizhátteret, szükség esetén néhány órán belül cseregépet is biztosítunk az esetleges javítás, karbantartás idejére. A berendezések karbantartási igénye alacsony, ellenőrzésük a gép használati viszonyaitól függően 100-300 üzemóránként célszerű, alkatrészcserét igénylő szervizre általában 2-3 évig nincs szükség.
Próbatisztítás bemutató igénylése  hívjon most!

Személyesen is meggyőződhet az IceTech szárazjeges berendezések hatékonyságáról.

[/fusion_accordion]

Cégünk fő tulajdonságai

24 órás rendelkezésre állás 98
Azonnali jégszállítás 100
meghibásodás esetén csereberendezés biztosítása 100
ingyenes tanácsadás 100
Kérjen ajánlatot!

Szárazjeges tisztítás, szárazjég gyártás, szárazjég eladás

Kérje ingyenes tanácsadásunkat! Próbatisztítási lehetőség! A nap 24 órájában a rendelkezésére állunk.
Kérjen ajánlatot!

Elégedett ügyfeleink:

[clients] [/fusion_clients]