MAJLÁTH-GÁZ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

GINOP Plusz-1.2.3-23

A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési

kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban

 

 

Projektazonosító:            GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-02477

Támogatás összege:         59.077.503 Ft

Támogatás intenzitása:   68.62 %

Projekt címe:                   Technológia fejlesztés a MAJLÁTH-GÁZ Kft.-nél

 

 

A projekt bemutatása:

A MAJLÁTH-GÁZ Kft. 2003 óta víz-, gát-, fűtés-,légkondicionáló szereléssel foglalkozik.

A cégünk a tevékenység fejlesztését, új modern és korszerű eszközökkel kívánja elérni, amely hatékonysághoz és árbevétel növekedéshez vezet. A vállalkozásunk által végzett tevékenységek által a partnereink száma növekszik, így a munkáinkat könnyíteni kívánjuk a beszerzendő eszközökkel. A cégünk jelenlegi helyzete nagyon pozitív. Projektjeink száma folyamatosan növekszik, így igyekszünk minél hatékonyabban dolgozni és növekedni, hogy a településen élők, illetve környező lakosok számára munkalehetőségeket biztosíthassunk. A különböző projektekben való közreműködéssel cégünk egyre inkább növekedik, amely így munkalehetőséget biztosít a lakosság számára. Fő célunk egyike a munkaerő fejlesztés, amelyhez szükségesek a munkánkhoz szükséges új technológiai eszközök beszerzése. A vezetőség fő célja a tevékenységi körök fejlesztése, a cég árbevétel növekedésével.

.A pályázat keretén belül az alábbi tevékenységek megvalósítása került tervezésre:

– Napelemes rendszer kialakítása 40 kW teljesítményben, amellyel a versenyképesség megtartása a cél. A napelemes rendszer a cég kiadásainak, valamint az ökológiai lábnyom csökkentéséhez járul hozzá nagyban.

– Eszközbeszerzés: Technológiai fejlesztést eredményező eszközök beszerzése történik meg, melyek által a vállalkozás közvetlen technológiai fejlesztést kap. A technológiai- valamint géppark bővítésével a cég szélesebb választékban és nagyobb mennyiségben lesz képes kiszolgálni vevőit, melynek hatására a minőség, vevőkör és a vásárlói elégedettség terén is jelentős növekedés várható.

– Képzés: 1 fő részére Információs és kommunikációs (IKT) technológiákra irányuló képzés

– Tanácsadás: 50 óra Kommunikációs terv elkészítése

A projekt megvalósítása egy komplex technológiai fejlesztést jelentett a vállalkozás életében, hiszen mind infrastrukturálisan, mind technológiájában, mind digitalizációban meg tudtunk újulni a MAJLÁTH-GÁZ Kft. A pályázat megvalósításával a cég versenyképessége jelentősen növekszik.

 

A projekt zökkenőmentesen megvalósult, a pályázatban betervezett tevékenységek mindegyike megvalósult. A pályázati forrás pedig felhasználásra került.

A záró elszámoláshoz a pályázat megvalósítása során keletkezett dokumentáció mindegyike benyújtásra került.

A projekt 2022. december 23. napján fejeződött be.